Reptéri Transzfer

Online transzfer rendelés

Elérhetőség

Írj nekünk üzenetet!

A reptéri transzfer olyan szolgáltatás, amely segít az utasoknak eljutni a repülőtérről a kívánt úti célra, vagy fordítva. A reptéri transzfernek több alkategóriája is létezik, amelyek általában a jármű típusa, a kapacitása, a kényelmi szintje és az ára alapján különböznek egymástól. Néhány példa a reptéri transzfer alkategóriákra:

 • Reptéri taxi: Ez a leggyakoribb és legkönnyebben elérhető transzfer forma, amely általában személyautókat vagy kombikat használ. A reptéri taxi előnye, hogy gyorsan és rugalmasan szállítja az utasokat, akár egyénileg, akár csoportosan is. A reptéri taxi hátránya, hogy magasabb árat számíthat fel, mint más transzfer formák, és függ a forgalomtól és a parkolási lehetőségektől.
 • Reptéri busz: Ez a transzfer forma nagyobb csoportok számára alkalmas, akik közös úti céllal utaznak, például egy szállodába vagy egy konferenciára. A reptéri busz előnye, hogy olcsóbb, mint a reptéri taxi, és fix menetrend szerint közlekedik. A reptéri busz hátránya, hogy kevésbé kényelmes, mint a reptéri taxi, és nem biztosít háztól-házig szolgáltatást, hanem csak meghatározott megállókban áll meg.
 • Reptéri vonat: Ez a transzfer forma a leggyorsabb és legkörnyezetbarátabb módja annak, hogy eljussunk a repülőtérről a városközpontba, vagy fordítva. A reptéri vonat előnye, hogy nem függ a forgalomtól, és rendszeres időközönként indul. A reptéri vonat hátránya, hogy nem minden repülőtér rendelkezik vonatállomással, és nem minden városközpont könnyen megközelíthető vonattal.
 • Reptéri shuttle: Ez a transzfer forma egyfajta kompromisszum a reptéri taxi és a reptéri busz között, amely kisbuszokat vagy mikrobuszokat használ. A reptéri shuttle előnye, hogy olcsóbb, mint a reptéri taxi, de kényelmesebb, mint a reptéri busz, és háztól-házig szolgáltatást nyújt. A reptéri shuttle hátránya, hogy nem garantálja a pontos indulási és érkezési időt, mert több utast is felvehet és leszállíthat útközben.

Az 1-4 fő részére rendelhető személyautó reptéri taxi egyedi kényelemmel és előnyökkel jár a normál kisbuszos gyűjtőtranszferrel szemben. Ezek a következők:

 • Privát transzfer: A személyautó reptéri taxi csak azokat az utasokat szállítja, akik együtt foglalták a transzfert, így nem kell megosztani a járművet másokkal, és nem kell várni más utasokra.
 • Kényelem: A személyautó reptéri taxi általában tágasabb, légkondicionált és tisztább, mint a kisbuszos gyűjtőtranszfer, és lehetőséget biztosít az utasoknak, hogy saját zenéjüket hallgassák, vagy akár aludjanak is az út során.
 • Rugalmas útvonal: A személyautó reptéri taxi nem kötött egy fix útvonalhoz, hanem alkalmazkodik az utasok kéréseihez, például ha meg akarnak állni egy boltban, vagy ha egy másik címen akarnak leszállni.

Az egyéni reptéri transzfer megrendelésekor általában a következő információkat kell megadni:

 • Az utazás dátuma és időpontja: Ez fontos, hogy a transzfer szolgáltató tudja, mikor kell elkészülnie a járművel, és hogy elkerülje a dupla foglalásokat.
 • Az indulási és érkezési cím: Ez fontos, hogy a transzfer szolgáltató tudja, honnan és hová kell szállítania az utasokat, és hogy kiszámítsa az út hosszát és árát.
 • Az utasok száma és poggyásza: Ez fontos, hogy a transzfer szolgáltató kiválassza a megfelelő járművet, amely elég helyet biztosít az utasoknak és a csomagjaiknak.
 • Az utasok neve és telefonszáma: Ez fontos, hogy a transzfer szolgáltató tudja, kivel kell kapcsolatba lépnie, ha bármilyen probléma vagy változás merülne fel, és hogy azonosítsa az utasokat a találkozási ponton.

Milyen extra szolgáltatásokkal lehet kiegészíteni a transzfer rendelést? Ez függ a transzfer szolgáltatótól, de általában a következő lehetőségek közül lehet választani:

 • Utas fogadása a reptéren táblával: Ez egy kényelmi szolgáltatás, amely segít az utasoknak megtalálni a sofőrt a repülőtéren, aki egy táblán írja ki az utasok nevét vagy egyéb azonosítót.
 • Babaülés vagy ülésmagasító: Ez egy biztonsági szolgáltatás, amely segít az utasoknak megfelelően rögzíteni a kisgyermekeket a járműben, és megfelelni a közlekedési szabályoknak.
 • Kisállat szállítása: Ez egy speciális szolgáltatás, amely lehetővé teszi az utasoknak, hogy magukkal vigyék a háziállataikat a transzfer során, feltéve, hogy megfelelően el vannak különítve és biztosítva a járműben.
 • Wifi vagy mobil töltő: Ez egy technológiai szolgáltatás, amely segít az utasoknak kapcsolatban maradni a külvilággal, és feltölteni az eszközeiket a transzfer során.

Ezt a privát transzfert általában azoknak ajánljuk, akik:

 • Időt akarnak spórolni: A privát transzferrel az utasok nem kell várakozniuk más utasokra, vagy több megállót tenniük útközben, így hamarabb elérhetik a céljukat.
 • Kényelmet akarnak élvezni: A privát transzferrel az utasok saját maguk dönthetik el, hogy milyen zenét hallgatnak, vagy milyen hőmérsékletet állítanak be a járműben, és nem kell alkalmazkodniuk más utasok igényeihez.
 • Rugalmasak akarnak lenni: A privát transzferrel az utasok módosíthatják az útvonalukat, ha szükséges, vagy kérhetnek extra szolgáltatásokat, ha szeretnének.

Magyarország reperei:

Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD)
Debrecen Nemzetközi Repülőtér (DEB)
Hévíz-Balaton Nemzetközi Repülőtér (SOB)
Győr-Pér Nemzetközi Repülőtér (QGY)
Pécs-Pogány Nemzetközi Repülőtér (PEV)
Sármellék Nemzetközi Repülőtér (SOB)


Ausztria repterei:

Bécs-Schwechati Nemzetközi Repülőtér (VIE)
Graz Nemzetközi Repülőtér (GRZ)
Innsbruck Nemzetközi Repülőtér (INN)
Salzburg Nemzetközi Repülőtér (SZG)
Linz Nemzetközi Repülőtér (LNZ)


Szlovákia repterei:

Bratislava Nemzetközi Repülőtér (BTS)
Kassa Nemzetközi Repülőtér (KSC)
Poprad-Tatry Nemzetközi Repülőtér (TAT)

A magyarországi városok, települések és a környező repterek között milyen utazási idővel és költséggel kell számolni?
A feltüntetett árak aktuálisan eltérhetnek a valóságtól, mert a gazdasági helyzet naponta új árképzést indokolhat.

Tartalomjegyzék

Scroll to Top